Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

Værktøj køb billigt online

2 Produkter
Montageværktøj, Kilerem
GATES
Montageværktøj, Kilerem
7468-10103
SFT002
kr. 811,68
Art.nr.:  10574226

Pris per styk
Pris inkl. Moms
FRAGTFRIT
Klar til levering
Detaljer
Montageværktøj, Kilerem
GATES
Montageværktøj, Kilerem
7468-10100
SFT001
kr. 486,94
Art.nr.:  10574225

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Derfor er det vigtigt at have godt auto værktøj

For at have det sjovt at arbejde på bilen, skal både du som hobby mekaniker og den professionelle mekaniker have gode bilværktøjer. Dette er fordi du kun kan udføre et godt stykke arbejde hvis du har de rigtige værktøjer, dette gælder ikke kun for reparationer på bilen, men for andre ting i livet også.Som bilejer er det meget vigtigt, at du udfører regelmæssig vedligeholdelse på dit køretøj. Uden korrekt vedligeholdelse vil dit køretøj meget mere sandsynligt være udsat for mere alvorlige problemer i fremtiden, som kan føre til meget kostbare værkstedsregninger. Den gode nyhed er, at du som hobby mekaniker sagtens kan foretage mange mindre udskiftninger af reservedele selv. Men naturligvis er det meget sjovere at gøre disse ting hvis du har de rigtige værktøjer.

Køb værktøjer af god kvalitet

Hvem har ikke stået i den situation at du lige står og mangler et specielt stykke værktøj for så at rode igennem værktøjskassen for til sidst at finde ud af at du alligevel ikke har det rigtige værktøj, derefter er der mange som bare stopper med det arbejde som de laver og aldrig rigtig bliver færdige med deres projekt. Det er vigtigt at du sørger for at de værktøjer som du køber til din bilereparation er af den god kvalitet, Materialerne skal slagfast, fordi trods alt, er du nødt til at skulle kunne stramme skruer og møtrikker, uden at dit værktøj knækker når det kommer under den mindste form for pres. Det er også vigtigt at arbejdsmaterialerne skal være nemme at rengøre, da olie og snavs nu engang hører hjemme i alle værksteder. Værktøjet skal også være korrosionsbestandige, så de begynder ikke at ruste så snart de kommer ud fra indpakningen.

Sørg for at have mere end bare en skruetrækker

I dag bliver biler fremstillet med en masse forskellige skruer med forskellige hoveder, så selvom du kommer langt med hammer, skruenøgle, og skruetrækkere, så kan det være en god ide at investere i specielt værktøj til bilen, især udstyr til skruer som Torx eller Inbuss. I vores online shop bildele-online.dk finder du højkvalitets værkstedsudstyr til en rimelig pris. Hvis du er på udkig efter en mere speciel form for værktøj, men måske ikke lige mener at du kan finde det i vores butik, så er du velkommen til, at tage kontakt til os, og så vil vores eksperter gøre hvad de kan for, at sørge for at hjælpe dig, så du igen kan komme i gang med at arbejde på din bil.

Feedback