Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

Værktøj køb billigt online

1 Produkter
Rival, Gløderør
BLUE PRINT
Rival, Gløderør
Tool
ADG05511
kr. 541,61
Art.nr.:  12969147

Pris per styk
Pris inkl. Moms
FRAGTFRIT
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Køb Auto Værktøj på tilbud

Mangler du et auto værktøj sæt til bilens elektriske komponenter? Det rette værktøj gør det nemt at vedligeholde og eventuelt reparere beskadigede komponenter i bilens elektriske system, hvis du er erfaren nok til at klare det i garagen i stedet for på et værksted. Vi har også andet værktøj til bilen, både til elektriske og mekaniske dele, fra giganter såsom BOSCH, Vaico og andre. Ligesom det er tilfældet med udviklingen af biler, er tyskerne også rigtig dygtige når det gælder autodele. Derfor har vi mange tyske virksomheder her på siden, der hver især har deres styrkeområder når det gælder autodele. Nogle er billigere end andre, mens bestemte producenter tager meget for deres autodele, grundet den ekstra høje kvalitet. Her er kort sagt noget for enhver smag og både store og små budgetter. 

Tilbud på mange produkter her i butikken 

Vi har ikke nogen fast periode hvor vi kører tilbud, da vi altid stræber efter at kunne tilbyde gode priser året rundt. Du vil derfor finde tilbud her og der, og forhåbentlig også en rigtig attraktiv pris på lige netop det auto værktøj du leder efter.  

Gratis levering af dit værktøj 

Når du har fundet det auto værktøj du kom efter, kan du slippe helt for leveringsomkostninger ved at have for minimum 500 kroner i kurven, inden du lægger din ordre. Koster værktøjet i sig selv mindre end 500 kroner, er det muligt at kombinere forskellige varer, så din ordre i alt er på mere end 500 kroner, hvis du vel og mærke ønsker at slippe for leveringsomkostningerne her på bildele-online.dk. 

Feedback