Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

Varmeklapboks køb billigt online

1 Produkter
Kabel, Varmeklap
BLUE PRINT
Kabel, Varmeklap
ADN19355
kr. 185,80
Art.nr.:  15228602

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Leveringsdygtig
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Få den rigtige mængde varme

Det er altid rart at få kabinen varmet op på de kolde vinterdage, men det er ikke noget, som er let at installere, og der er mange ting, som kan gå galt, når du skal have det hele på plads. Når du skal installere din varmeklapboks, som er den, der regulerer hvor meget luft, der bliver blæst ind i kabinen. Og den samarbejder med de knapper, du drejer eller trykker på, når du regulere hvor meget varm eller hvor meget kold luft, der skal ind i kabinen. Her skal du vide, hvad du har gang i.

Når du står og skal bokse med alt det, som er ventilation, og hvis der er større modifikationer eller reparationer, er det bedst at have en generel erfaring. Ellers skal du overlade det til mekanikeren at få det installeret. Der er mange dele, som skal arbejde sammen, for at det fungerer korrekt. Varmeklapboksen har selvfølgelig mindre dele som kabler og kontakter tilknyttet, og det er sagtens noget, som du selv kan skifte, men det er vigtigt, at du er omhyggelig og grundig.

Gode produkter til gode priser

Det er dyrt at have bil, og det er ofte meget dyrt, hvis man skal have bilen til mekanikeren. Der er dog mange penge at spare, hvis du kan reparere bilen selv, samt hvis du handler hos os. Vi har på vore hylder mange af de produkter, som du kan tænkes at få brug for, og vi leverer hurtigt, så dine køretøjer ikke skal holde stille alt for længe. Alle vores priser er konkurrencedygtige, og vi bestræber os på at dække de fleste af de bilmodeller, som der er på de danske veje. Så det er næsten 100 % sikkert, at du altid kan finde det, som du står og mangler.

Feedback