Gå til indhold Gå til navigationsmenu

Viskerblade og gummi køb billigt online

1.929 Produkter
null, Viskerblad
CHAMPION
null, Viskerblad
E29
E29/B01
kr. 35,43
Art.nr.:  10800915

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
null, Viskerblad
CHAMPION
null, Viskerblad
EF60
EF60/B01
kr. 66,54
Art.nr.:  10800963

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
null, Viskerblad
CHAMPION
null, Viskerblad
EF45
EF45/B01
kr. 56,01
Art.nr.:  10800956

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
Viskerblad
ASHUKI
Viskerblad
WAR012
Indbygningsside:  bag, bag
kr. 52,18
Art.nr.:  13415146

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Det skal du vide om vinduesviskere og gummi

Du lægger måske først mærke til deres vigtighed når du har brug for dem, men det er ikke uden grund at det er meget vigtigt, at dine vinduesviskere er af en god kvalitet. Især i de måneder om året hvor det regner meget er det vigtigt, at du sørger for at de er i top stand, ellers kan det gå hen og få meget alvorlige konsekvenser for din sikkerhed. Der er nogle visse forholdsregler som du bør overholde når det kommer til dine vinduesviskere.Det er vigtigt at du sørger for, at skifte dine vinduesviskere når de begynder at blive slidte, dette er vigtigt fordi, dårlige viskere kan betyde at du ikke har ordentligt overblik over vejbanen foran dig, det er også vigtigt at du sørger for, at det gummi der sidder på viskerne ikke bliver for gammelt, da det så kan begynde at ridse forruden, så du pludselig skal have en helt ny forrude i stedet for kun nye vinduesviskere.

Hvornår skal viskerne udskiftes?

De fleste mennesker skifter deres vinduesviskere en gang om året. Men faktisk kan du nogle gange bruge dem længere inden du skifter dem, ofte har nye vinduesviskere en indikator som viser hvornår der ikke er mere gummi tilbage på viskerne. En anden god indikator for om det er tid til, at skifte viskere er hvis effektiviteten af viskerne ikke er opretholdt mere, med andre ord hvis der er lange striber af vand som ikke bliver fjernet, så kan det være på tide at skifte viskerne ud. Husk på at du skal tjekke om din bil har både forrude og bagrudeviskere, det er vigtigt at du husker at skifte dem på bagruden også.

Hvad er det som skal skiftes?

Hvis det er første gang du skal skifte dine vinduesviskere så kan det godt være lidt forvirrende, hvad er det lige præcis som du skal skifte? Er det hele viskerarmen eller er det kun gummiet? Heldigvis er der ikke nogen grund til at skulle skifte hele armen, det er nok bare at skifte den del med gummiet som sidder ude på enden af viskerne. Heldigvis er denne del af vinduesviskerne relativt billige at udskifte.Når det er blevet tid til, at skifte vinduesviskerne ud med nogle nye, så finder du på bildele-online.dk et bredt udvalg af vinduesviskere fra mange populære producenter som Bosch, VAICO eller SWF vindrudeviskere. Du finder dem alle til meget konkurrencedygtige priser.

Feedback