Gå til indhold Gå til navigationsmenu
205
/ 55
R16
Forfin søgning

Dæk køb billigt online

46.616 Produkter
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Dæk til din bil

Det er et velkendt faktum, at de dæk, der er monteret på bilen, har en betydelig indvirkning på, hvordan bilen kører. For at sikre en sikker køreoplevelse, uanset vejr eller vejforhold, er der en række kriterier, der skal tages i betragtning - og især når det kommer til køb af et nyt sæt dæk.

Først og fremmest er det vigtigt at have den rigtige dækstørrelse. Dækstørrelsen kan findes i bilens papirer, og den omfatter den godkendte bredde for dæk, hjulstørrelse og endda dækkets højde. Når du har disse oplysninger, står intet i vejen, for at du kan vælge de bedste dæk til din bil.

Udforsk hele vores udvalg af bildæk, herunder Continental, Michelin, Dunlop, Goodyear, Pirelli og Bridgestone samt alle deres forskellige dækprofiler til sommer, vinter eller hele sæsonen. At købe dæk til din bil har aldrig været lettere. Uanset om det gælder store navne eller budgetfabrikanter, garanterer vi, at vi har noget til dig. Og den lave pris betyder ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten. Udover dæk til din bil tilbyder vi også et stort udvalg af fælge og komplette hjul. Brug blot vores fælgkonfigurator til at finde de rigtige fælge eller hjul til din bil.

Sommerdæk - Perfekt vejgreb og lav rullemodstand

I den varme årstid skal sommerdæk, som er bygget til at modstå høje temperaturer, anvendes. Sommerdækkets gummiblanding sikrer perfekt greb, mens den forholdsvis flade slidbane garanterer perfekte resultater ved høje hastigheder. Endvidere er rullemodstanden også lavere, hvilket vil sige både komfortabel kørsel og lavere brændstofforbrug.

Vinterdæk - Specielle gummiblandinger for sikker og ideel håndtering

Vinterdæk er udviklet til at blive anvendt i lave temperaturer, bl.a. på veje dækket af sne og is. Gummiblandingen i vinterdæk er designet til ikke at hærde overdrevent i kolde forhold, så dækket har et bedre greb og en bedre grad af kraftoverførsel.

For at håndtere de forskellige vanskeligheder og krav, som vinteren stiller - ofte inklusive grusomme vejforhold - er vinterdæk udstyret med såkaldte lameller. Disse tilbyder betydeligt mere vejgreb, hvilket sikrer betydeligt mere sikkerhed.


Helårsdæk - Komfort frem for alt


Helårsdæk er dæk, som har egenskaber, der passer til både sommer og vinter i varierende grad. Men de præsterer trods alt ikke lige så godt som specialiserede sommerdæk på tørre veje i varmt vejr eller som specialiserede vinterdæk på is og sne. Helårsdæk skal have 
M + S snefnug mærket, som gør, at det kan betragtes som fuldt egnet til vinter.

Uovertræffelige priser

Produktkvalitet? Check. Uovertruffent udvalg? Check. En let anvendelig, informativ hjemmeside, der er designet med kunden i tankerne? Yep, det er der også styr på! Som om du havde brug for endnu flere grunde til at købe nye dæk online på bildele-online.dk, tilbyder vi nu også nogle af de bedste priser, der findes. Der er altid nye tilbud at tage et kig på, så gennemse vores online shop for bildæk i dag og se, hvad du finder.

Vi kan slå prisen hos dit lokale værksted eller forhandler næsten hver eneste gang. Og det er ikke kun dæk, du får: Med os kan du slutte dig til rækken af meget tilfredse bildele-online.dk kunder, som har nydt godt af vores helt fantastiske kundeservice. Hvis du vælger en af vores monteringspartnere som leveringsadresse, behøver du heller ikke at bekymre dig om dækmontage. Med gratis forsendelse, over 2.000 montagepartnere over hele Danmark, en 30-dages returret samt en gratis call back service, vil du seriøst have svært ved at finde bedre tilbud. Det er ikke for ingenting, at vi er den mest succesfulde online dækforhandler i Europa.

Feedback