Gå til indhold Gå til navigationsmenu

AGIP ENI Olier køb billigt online

3 Produkter
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

AGIP ENI er et godt valg

Agip er navnet på en italiensk producent af motorolie, smøremidler og andre additiver, der siden 1926 har leveret spændende produkter til markedet. Virksomheden blev i 2003 opkøbt af det multinationale selskab Eni, og går i dag under navnet Agip Eni. I dag producerer virksomheden blandt andet serier som i-Base, i-Sint, som af gode grunde er eftertragtede mærker hos vores besøgende. Disse olier er fremragende til at beskytte din motor mod urenheder, og så er de samtidig velegnede til høje hastigheder og lange køreture, takket være en unik formular, der gør dem til et godt køb for pengene. Agip Eni er langt fra lige så kendt som mærker som Castrol, Elf og lignende, og du kan derfor gøre et godt køb, især hvis du køber flere dunke.

Gode leverandøraftaler er lig med stort udvalg

Vi har gennem mange år opbygget gode relationer med de mange olieproducenter, og vi kan derfor tilbyde en bred vifte af spændende produkter til din motor. Hvad end du vælger at holde dig til Agip Eni, eller vælger et helt andet mærker, har vi en motorolie der opfylder dine krav og behov. Køber du nok motorolie, eller kombinerer du din olie med andre produkter, kan du samtidig slippe for leveringsgebyret.

Et leveringsgebyr på 0 kroner

Når du har fundet de varer du søger her på bildele-online.dk, kan du ved at have for minimum 500 kroner i kurven, slippe for at betale for leveringen. Vores leveringstilbud gælder alle mærker, lige fra Agip Eni til Castrol, og så kan du snildt kombinere din olie med rengøringsmidler, tilbehør og andre kategorier.

Feedback