Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

BAR´S Olier køb billigt online

3 Produkter
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Det skal du vide om Bars motorolie

Der er nogle ting som er meget vigtige i en bils motor, det første er at sørge for at der er nok motorolie på bilen, og det andet du skal sørge for er, at den motorolie som der er i motoren ikke kan komme ud i miljøet. Derfor er det meget vigtigt at du sørger for, at de forskellige pakninger og manchetter som der er i bilens motor aldrig går i stykker. Hvis du vil købe en olie som er med til at forhindre lækager i motoren, så skal du købe Bars Oil Stop. For at bruge Bars Oil Stop skal du blot hælde indholdet af en dåse i motoren, det er dog vigtigt at du husker på ikke at hælde for meget motorolie i motoren, da dette også kan have en effekt på motorens levetid. Når du har fyldt ny motorolie på motoren, så skal du efter 3 dages kørsel tjekke niveauet af motorolien i motoren. Bars Motor Oil Stop sikrer, at forseglinger forbliver smidige, den sørger også for at forseglingerne forbliver bløde og dermed funktionelle. Produktet er velegnet til alle kommercielle olieklasser og kan anvendes både i diesel og benzinmotorer. Konsekvensen af ​​lækager kan nogle gange være en motorfejl, derfor er det også vigtigt at du husker at tjekke olieniveauet i motoren, naturligvis lægger du mærke til at der er noget galt, hvis der ligger en pøl af olie på gulvet, men hvorfor lade det komme så vidt.

Bars produkter er kendt for kvalitet

Bars Leaks produkter bliver fremstillet i USA, og virksomheden blev grundlagt tilbage i 1947, firmaets fabrik ligger lige udenfor Detroit. Virksomheden er verdenskendt for at fremstille en motorolie, som gør vedligeholdelse af bilen til en meget nem proces.

Find billige Bars produkter

Hvis du står og mangler Bars produkter, så finder du på bildele-online.dk et bredt udvalg af Bars olier, samt en masse andre forskellige former for motorolie og andre olier. I butikken finder du nogle af de allerbedste typer af olie på markedet, det er lige meget hvilken form for maskine eller køretøj som du ejer, så finder du helt sikkert den olie som du leder efter, og du finder dem billigt, og ydermere så behøver du kun at handle ét sted.

Feedback