Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

BREMBO Olier køb billigt online

2 Produkter
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Det skal du vide om BREMBO motorolie

De fleste bilister ved at det er meget vigtigt, at deres bil har nok motorolie på og de ved også hvordan de tjekker dette, men der er rigtigt mange som glemmer, at der er andre dele af bilen som også skal have olie på, blandt andet er det meget vigtigt at du sørger for, at der er bremsevæske på din bil, det er fordi bremsevæske spiller en afgørende rolle i dit bremsesystem, da det overfører den kraft der skabes når bilens fører trykker ned på bremsepedalen, direkte videre til hjulet. Den varme der genereres under en opbremsning, især under hårde opbremsninger eller længerevarende opbremsninger, kan have en effekt på bremseolien som kun kan fungere hvis den er flydende, hvis olien er alt for varm, så risikere du at olien fordamper i stedet for. Desuden fungerer bremsevæsken som smøremiddel til alle de bevægelige dele og forhindrer korrosion. Den skal være kompatibel med gummipakninger og slanger, så bremsesystemet vil have en lang levetid og optimal ydeevne. Hvis du vil købe en bremseolie fra en virksomhed som er verdenskendt for at fremstille olie som er af absolut topkvalitet, så skal du overveje at købe BREMBO olie.

BREMBO olie er verdenskendt for deres kvalitet

Brembo blev grundlagt et par kilometer uden for Bergamo i 1961 af Emilio Bombassei, og i dag er virksomheden stadig ejet af Bombassei familien. Virksomheden startede i et lille værksted men har i dag meget store og kendte kunder som Alfa Romeo, og andre bilproducenter. Det der gør BREMBO olier så populære er, den lave viskositet og et højere kogepunkt som sørger for at bremsevæsken hele tiden er flydende. Mens regelmæssig service af dit køretøj omfatter kontrol af kogepunktet for bremsevæsken, anbefaler bilfabrikanterne at du skifter din bremsevæske mindst hvert andet år, du kan læse mere i din bils instruktionsbog for at se hvad din bilfabrikant anbefaler

Find billig BREMBO olie online

Der er mange bilister som bare lader deres værksted skifte deres bremsevæske, og så bare betaler for det det koster at få olien skiftet, men hvis du er en af dem som gerne selv vil købe din bremsevæske, så finder du på bildele-online.dk et bredt udvalg af olier.

Feedback