Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

CARAMBA Olier køb billigt online

12 Produkter
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Det skal du vide om Caramba motorolie

Det er lige meget om du ejer en personbil, en plæneklipper, eller om du har en maskine som skal smørres, så er du sikkert på et eller andet tidspunkt stødt på Caramba smøremidler. Dette firma er verdenskendt for at fremstille en masse forskellige olier, som kan bruges til at smøre en masse forskellige maskiner med. Caramba olier er med til at forhindre, at motoren i bilen bliver slidt ved at forhindre, at snavs og partikler kan sætte sig fast på de forskellige dele i bilens motor.

Caramba olier er kendt for deres kvalitet

Som nævnt tidligere så fremstiller Caramba en masse forskellige former for olier, faktisk eksisterer der i dag mere end 100 Caramba produkter. Virksomheden blev grundlagt i Duisburg i 1903 og til dags dato er virksomheden stadig familiejet. I 1975 blev firmaet omdøbt til Caramba Chemie GmbH, og de fremstiller i dag olier som bruges af det tyske militær samt Deutsche Bahn og en masse bilproducenter. Hvis du mangler ny motorolie til din bil, så kan du på nettet sagtens finde en masse forskellige Caramba motorolier, hvis du ser på bildele-online.dk så finder du en masse Caramba motorolier. Fordi Caramba fremstiller mere end 100 forskellige olier, så er der også mange af deres olier som har flere funktioner, dette betyder at du kan bruge deres olier til mere end et formål.

Caramba motorolie

Motorolie fra Caramba fremstilles stadigvæk i Tyskland på olieproducentens fabrikker som ligger i Duisburg, Bremen og Bad Kreuznach. Alle motorolier som bliver fremstillet skal godkendes af DEKRA GTÜ og det tyske TÜV inden de kommer på markedet, dette betyder også at du kan være sikker på, at du kun får den bedste kvalitet når du køber motorolie fra Caramba. Caramba arbejder også hele tiden på at forbedre deres motorolier så de er mere miljøvenlige, det er ingen hemmelighed, at megen af den forurening som er i luften kommer fra olier som ikke er rene. Hvis du står og mangler ny motorolie til din bil, så kan du på bildele-online.dk finde et meget bredt udvalg af nye motorolier, du kan med ro i sindet købe din motorolie fra denne shop, da det kun er original olie som bliver solgt i butikken.

Feedback