Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

Fedt køb billigt online

2 Produkter
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Find det rigtige fedt på bildele-online.dk

Ikke alt, der skal smøres, skal have olie. Der er visse ting – som for eksempel lejer – der har bedre af at få fedt. Fedtet har den samme virkning som en olie, da det får delene til at glide bedre, men fedt sidder fast på delene på en anden måde, og det er det, der gør, at fedt har perfekte egenskaber til blandt andet dine lejer. Fedt fås både i en semiblød og i en hårdere udgave, alt efter hvad du skal bruge den til.

Vores udvalg af fedt

Vi har 4 varer på lager. Det lyder ikke af meget, men det er kun de bedste varer, du finder på vores hylder. Desuden fås vores produkter fra 400 gram op til 25 kilo, så du kan få fedt i de mængder, du måtte have brug for til det, du står og skal lave. Fedt er også en vare, hvor du kan vælge, hvilken slags køretøj det skal bruges til, så du kan indsnævre din søgning til for eksempel lastbil eller brugskøretøj. Sidst men ikke mindst er fedt godt at have som en standard, der står på hylden, for så har du det ved hånden, skulle du en dag lave en installation eller udskiftning, hvor der skal bruges fedt.

Køb dit fedt billigt hos os

Lige meget om du skal bruge lidt eller meget fedt, har vi gode priser på dette, lige som vi har på alt andet til biler og motorkøretøjer generelt. Vi er sikre på, at du i vores store sortiment kan finde alt det, du har brug for, og det fra gode producenter til en lige så god pris.

Feedback