Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

Hydraulikolie og Kompressorolie

16 Produkter
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Hvad er hydraulikvæske?

Hydraulikolie er en letflydende olie, sådan at der ikke skal meget kraft til at få den pumpet gennem dyser og slanger. Den anvendes i hydrauliksystemer til overførsel af energi. Hydraulikolie er meget efterspurgt, så rent faktisk er det kun motorolie der er mere efterspurgt på smøremiddel-markedet. Årsagen til det er, at sådan set alle hydrauliksystemer påfyldes med hydraulikolie.

Alle hydrauliske anlæg trænger til smøring

Der findes mange forskellige typer, alt efter anvendelsesformål. De fleste hydraulikvæsker er baseret på mineralolie med tilsætning af forskellige additiver. Vores sortiment omfatter et udvalg af forskellige hydraulikolier til et virkelig fair prisniveau.

En olie for hver opgave

Kompressorolie har opgaven at smøre alle bevægelige dele på kompressoren ved samtidig at reducere diffusioner (når et stof udbreder sig fordi molekyler bevæger sig). I selve kredsløbet blandes kompressorolie med kølemiddel og cirkulerer i kølekredsløbet. Ved kompressorolie er der store forskel. Brug altid den fra køretøjsproducenten anbefalede kompressorolie. Du kan som regl finde specifikationen på selve kompressorens typeskilt. Hybrid køretøjer med elektrisk kompressor påylfes som regl med en ikke ledende kompressorolie.

Feedback