Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

MOBIL Olier køb billigt online

13 Produkter
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Det skal du vide om Mobil-1 motorolie

Når det er tid til at købe ny motorolie til bilen og du står nede i butikken, så kan du meget hurtigt gå hen og blive forvirret, der er så mange forskellige former for motorolie at vælge imellem, og så mange forskellige producenter som du kan købe din motorolie fra. Har bilen nu brug for fuldsyntetisk, delsyntetisk, eller den gode gammeldags mineralsk motorolie, hvilken form for motorolie skal du købe, og hvad er forskellen på 10W40 og 0W40? Hvis du køber motorolie fra Mobil 1, så ved du allerede inden du hælder olien på motoren, at du har truffet det rigtige valg.

Mobil 1 er kendt for deres kvalitets olier

Mobil 1 er en af de mest populære olieproducenter i hele verden, og det amerikanske oliefirma fremstiller mange forskellige former for smøremidler og olier. Mobil motorolier blev oprindeligt udviklet af Mobil olieselskabet, og er nu globalt markedsført og solgt af ExxonMobil. Mobil 1 motorolie blev introduceret i 1974. Mærket sælger i dag en række motorolier, oliefiltre, chassisfedt, transmissionsvæsker og gearsmøremidler. Mobil 1 er også verdenskendt for, at have udviklet den første 0W40 motorolie og lanceret den på markedet. Der er mange bilproducenter som officielt anbefaler at du køber Mobil 1 motorolie, blandt de mest kendte er Porsche, Toyota, Lexus, Chevrolet, Cadillac, Buick, Bentley, Mercedes-Benz og også Honda, som anbefaler det til både biler og motorcykler. Mobil 1 motorolie fremstilles som en fuldsyntetisk motorolie der er fremstillet på en sådan måde, at man sagtens kan bruge den i både benzin og i dieselbiler. Det gode ved Mobil 1 motorolier er at de er med til at sørge for, at motorens benzinkatalysator holdes ren i længere tid, og på den måde har motoren også en længere levetid. Hvis du kører i en dieselbil, så er Mobil 1 motorolie også med til at forlænge levetiden af bilens dieselpartikelfilter.

Køb billig motorolie online

Hvis du hører til blandt de bilister som selv skifter olien på dit køretøj, så finder du på bildele-online.dk en masse meget gode tilbud på Mobil 1 motorolie, du finder også et bredt udvalg af andre former for olie, samt motorolier fra andre olieproducenter. Du finder altså helt sikkert en olie som passer til dine behov.

Feedback