Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

SHELL Olier køb billigt online

22 Produkter
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Shell olier til store og små biler

Når du hører ordet Shell, hvad tænker du så på? De fleste vil nok pege på de mange tankstationer der findes rundt omkring i Danmark, men Shell er meget mere end tankstationer. Shell, hvis fulde navn er Royal Dutch Shell plc, er et Britisk-Hollandsk olie- og gasselskab, og en af de største af sin slags i verden. Virksomheden blev i 2013 kåret som verdens største virksomhed, på Forbes Global 500 listen, og Shell er i dag stærkere end nogensinde før. Som Europas største virksomhed er Shell en gigant som konkurrenterne tager alvorligt, og det bør de i den grad også, hvis man ser på de mangle glimrende motorolier som virksomheden har udviklet gennem årene. En af de mest populære serier er Helix Ultra, som vi også har her på siden, og denne olie har da også vundet en stor håndfuld priser, siden den blev udviklet og produceret i en af Shells fabrikker.

En virksomhed med mange års erfaring

Siden virksomhedens opstart er Shell gået igennem en håndfuld transformationer. Virksomheden startede ud helt tilbage i 1890, under navnet Royal Dutch Petroleum, men det var først i 1907, da Royal Dutch Petroleum slog sig sammen med transportfirmaet Shell Transport and Trading Company, at det officielle Shell brand som vi kender i dag så dagens lys.

Et godt samarbejde mellem de to nationer

Virksomheden har på grund af dens status som Britisk-Hollandsk skabt gode relationer mellem de to lande, og så har firmaet også fremtryllet et smil på læben på mekanikere og privatpersoner rundt omkring i hele verden, som nyder godt af deres produkter. Her på bildele-online.dk har vi altid et stort udvalg af Shell motorolier.

Feedback