Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

TOTAL Olier køb billigt online

31 Produkter
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Det skal du vide om Total motorolie

Enhver bilist ved, at der er nogle ting som du kan ignorer på din bil og nogle tidspunkter hvor du absolut ikke må ignorer, hvis der er en lampe der begynder at blinke eller lyse. Den lille olielampe på instrumentbrættet er en af de ting, som du absolut ikke må ignorere. Når det er tid til at skifte motorolie på din bil så nytter det ikke noget, at du venter alt for længe inden du skifter den, for dette kan have fatale konsekvenser for motorens levetid. Hvis du køber Total motorolie så ved du fra begyndelsen af, at du får en olie som er af en meget god kvalitet.

Total motorolie kendt for kvalitet

Total S.A blev grundlagt i Frankrig i 1924 som Compagnie française des pétroles (CFP) eller oversat til dansk Fransk Petroleum Firma. Endelig fik firmaet i 2003 det navn som det har i dag, og har siden da været kendt som Total S.A, firmaet har mere end 98.000 ansatte over hele verden, og virksomheden er blandt de oliefirmaer som hedder Super Major Oil Companies. Listen af bilfabrikanter som anbefaler at man bruger Total motorolie er meget lang, Peugeot, Citroen, Opel og Ford er bare nogle af de få virksomheder som anbefaler Total motorolie. Total motorolie bliver ikke kun brugt til personbiler, men også til racerløb som Formel 1, WRC, Moto GP, Endurance og Rally Raid. En af grundene til at Total motorolie er så populær er, at den er meget godt til at holde motoren ren for små partikler som flyder rundt i motoren. Det er vigtigt at du sørger for, at der hele tiden er nok motorolie i motoren fordi du ellers risikerer, at motorens levetid bliver forkortet dramatisk.

Gode priser på Total motorolie

Hvis du mangler ny motorolie til din bil, så fremstiller Total en masse forskellige motorolier, fra den fuldsyntetiske olietype til den mere traditionelle motorolie, hvis du ikke er sikker på hvilken form for motorolie som du skal købe, så kan du se informationen i instruktionsbogen eller du kan spørge din mekaniker. På bildele-online.dk finder du en masse forskellige Total motorolie typer, du finder også en masse andre motorolie typer.

Feedback