Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

URANIA Olier køb billigt online

1 Produkter
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Det skal du vide om Urania motorolie

De fleste bilister ved hvilken form for benzin eller diesel som de skal bruge til deres bil, men der er mange som bliver forvirret, når de pludselig står i butikken og skal til at købe ny motorolie til deres bil, skal den være fuldsyntetisk eller naturlig, skal den være meget viskøs eller skal den ikke. Det er vigtigt at du husker på, at motorolie ikke bare er en motorolie, den olie som du har brug for kommer helt an på den motor som du har, og det kommer også an på størrelsen af dit køretøj. Hvis du ejer et større køretøj som for eksempel en lastbil eller en traktor, så skal du absolut overveje at købe motorolie fra Urania.

Urania olier fra Petronas

Som nævnt tidligere, så er Urania fremstillet til brug på større maskiner, Urania er fremstillet gennem et samarbejde mellem Petronas Lubricants og Iveco. Olien er fremstillet så den er mere miljøvenlig end mange andre olier, og har et lavt askeindhold. Fordi Urania motorolie er fremstillet til større køretøjer, så overholder den også alle standarder for køretøjer på det europæiske marked, og olien er også kompatibel med køretøjsemissionskontrolanordninger som EGR (udstødningsgasrecirkulation) og/eller DPF (dieselpartikelfilter).

Urania olier holder motoren ren

Det gode ved Urania motorolie er at den er med til at holde motoren ren, på grund af viskositetsgraden i olien betyder det, at du sagtens kan køre helt op til 150.000 kilometer inden du skal skifte motorolien, dette er især vigtigt i større køretøjer som lastbiler eller busser som ofte bliver brugt til meget lange ture. Viskositeten i olien betyder også, at den forbliver flydende selv om vinteren hvor det er meget koldt, med andre ord behøver du ikke være nervøs for, at motoren ikke får nok motorolie især i opstartsfasen. Fordi denne motorolie ofte bruges til lastbiler, så kan du også være sikker på at alle internationale krav bliver overholdt, dette er både amerikanske og europæiske standarder. Fordi Urania motorolie er fremstillet til industrikøretøjer er der mange som tror, at det kommer til at koste en bondegård at få olien udskiftet, men på bildele-online.dk finder du en masse gode tilbud på Urania motorolie.

Feedback