Gå til indhold Gå til navigationsmenu

Bliv affiliate hos bildele-online.dk partnerprogrammet


Du driver aktivt en trafficstærk webside rundt om temaerne biler, tilbehør, reservedele eller et andet passende temaområde? Så kan du som affiliate-partner fra bildele-online.dk netop tjene nemme penge.

affiliate-programmer-bildele-online.png

Registrering hos partnerprogrammet:

Registreringen hos partnerprogrammet fra bildele-online.dk er fuldstændig kostfrit og uforpligtende. Allerede den næste dag kan du generere bestillinger og med det samme tjene provision. 

AffiliateWindow er det største affiliate netværk i Europa og fremmer det succesfulde samarbejde af publishere og advertisere. Transparens og sikkerhed står i forgrunden.

AffiliateWindow

De bildele-online.dk reklamemidler:

Med affiliate-programmet fra bildele-online.dk har du direkte et flertal af professionelle reklamemidler til rådighed, som du direkte kan integrere på din webside.

Vores reklamemiddelportfolio omfatter alle gængse bannerformater, textlinks og HTML-bildele-søgeboxe (også tilgængelig som White-Label-version). Her er med garanti også det rigtige reklamemiddel til din webside imellem. Integrationen af reklamemidler i din newsletter (nyhedsbrev) er også velkommen og kan bidrage til yderlig øgning af din provision.

Formidling af sales og godtgørelse af provision

Hvis besøgende af din webside kommer på vores ved at klikke på et bildele-online.dk reklamemiddel og køber noget, får du en attraktiv provision på 10% af bestillingens nettoværdi (bestillingsværdi ekskl. moms og fragt).
Informer dig omkring vores deltagelsesbetingelser af bildele-online.dk partnerprogrammet:


deltagelsesbetingelser_Delticom_partnerprogram.pdf
 

Feedback