Gå til indhold Gå til navigationsmenu

bildele-online er min personlige reservedels online-specialist.


Vi byder dig som mærke fra Delticom AG i mange lande et ensartet bredt sortiment af personbilsdele fra alle kendte mærker til dit køretøj. Ligemeget om småbil eller premium sportsvogn - her finder du top produkter til fornuftig pris. Angående dæk finder du i de rette shops, f.eks. dækonline, de rigtige produkter endda til (motor)cykler og lastbiler.

Hos os køber du sikkert: Allerede over 6 millioner kunde stoler på os.

Vores webshop byder dig en sikker shopping-oplevelse med mange sikre betalingsformer. En imponerende bevis for det er vores 6 millioner kunder i hele verden. Stikord "S@fer Shopping": Vi byder TÜV-testede onlineshops i mange lande.

Vi er millennium!

Siden årtusindskiftet 1999/2000 er vi online for dig med vores reservedels- og dæktilbud. Til tider, hvor ingen har tænkt på om det overhovedet er muligt at sælge reservedele over nettet, er vores eksempelløse historie kommet i fart med success.

Reservedels- og dækeksperter med erfaring

Profiter som kunde fra bildele-online med vores omfattende know-how. Vores medarbejdere er eksperter i fagområderne reservedele, dæk og dermed forbundne teknologier. Vi arbejder tæt sammen med producenter og leverandører fra alle fabrikater og er altid up to date.

Et eksempelløs bredt sortiment

Efterhånden byder vi dig gode priser og hurtig levering til private og erhvervskunder i mange produkt-kategorier. Vores sortiment omfatter:

personbils-reservedele og tilbehør,

personbilsdæk,

motorcykeldæk,

dæk til lette og tunge lastbiler,

dæk til omnibusser,

specialdæk,

dæk til elektrokøretøjer,

oldtimerdæk,

og andre "dækspecialiteter",

fælger,

komplethjul (monterede dæk på alufelge eller stålfelge),

cykeldæk,

plus motorolier og batterier. 

Hurtighed er trumf: "Find din del" - fra nettet direkte på gaden.

Vi gøre livet nemmere for dig og leverer selvfølgelig på din ønskede adresse. Og det gør vi rigtig hurtigt. Vi har et enormt artikeludvalg direkte på lager for at være leveringsdygtig også til sæsonbestemte myldretider.

Ingen skjulte omkostninger.

Fra 350 DKK leverer vi fragtfrit i Danmark.

Og skulle der alligevel opstår en fejl ved din bestilling: Vi byder dig 30 dages returret!

Reservedels- og dækmontage fra fagmanden i din nærhed.

Gør brug af vores komfortable montagepartner-søgning og find din passende fagmand for reservedels- og dækmontage i din nærhed. Ved bestilling af bildele har du muliged for direkte levering til din montagepartner allerede ved bestillingen, det gør partneren glad.

Bag kulisserne.

Success taler et tydeligt sprog. Delticom AG som operatør fra denne webshop er et godt bevis. Med flere end 120 onlineshops i over 40 lande og en årlig omsætning på ca. 500.000.000,00 Euro er Delticom Europas førende reservedels- og dækforhandler på nettet. I forretningsområdet storhandel sølge virksomheden dæk til storhandlere i hele verden.

Yderlige informationer omkring virksomheden finder du på www.delti.com.

Feedback