Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

BLUE PRINT Værktøj køb billigt online

1 Produkter
Slange, Olieaftapningsslange
BLUE PRINT
Slange, Olieaftapningsslange
Tool
ADT35504
kr. 244,24
Art.nr.:  14621269

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

BLUE PRINT Værktøj til alverdens reparationer

Mangler du en alsidig og robust værktøjskasse, som indeholder det nødvendige værktøj til mindre og større reparationer? BLUE PRINT værktøj er foretrukket af mange af vores besøgende, først og fremmest fordi virksomheden leverer når det gælder, og fordi mange har købt autodele fra selv samme firma, som har overrasket positivt. Nogle bliver overraskede over kvaliteten, da prisen ofte er i den lavere ende på BLUE PRINT autodele. Her er tale om et produkt, eller flere produkter, som er populære og foretrukket på grund af deres kvalitet, og ikke fordi BLUE PRINT kører store markedsføringskampagner eller har et kendt navn. 

Mange fede mærker at vælge mellem 

Her i shoppen har vi sørget for at fylde lageret godt op med en masse fantastiske produkter, lige fra værktøj og rengøringsmidler, til autodele og biltilbehør. Skulle du derfor ikke være vild med udvalget af værktøj fra BLUE PRINT, er du velkommen til at kigge på nogle af vores mange andre mærker - der findes helt sikkert et mærke, som lever op til dine krav. Du kan let navigere frem til hele vores udvalg i venstre side af skærmen, eller indtaste "værktøj" i søgefeltet foroven. 

Gode tilbud, nye produkter og fri levering 

For at holde dig opdateret omkring nye produkter her på bildele-online.dk, skal du blot tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi både informerer omkring nye autodele og tilbehør i butikken, samt fantastiske tilbud. Derudover tilbyder vi fri levering af alle produkter, fra BLUE PRINT værktøj til udstødningsrør og alt indimellem, så længe du køber for 500 kroner eller mere. 

Feedback